Wachten bij de dealer? Echt niet!

Wat doe je als je auto even bij de dealer staat voor een accu wisseltruc – ga je zitten wachten tot hij klaar is, of trek je de 👟 schoenen aan?

De schoenen natuurlijk!

De auto moest eigenlijk al 2 weken terug naar de dealer om zijn eigen accu weer terug te krijgen. Hij had tijdelijk een donor-accu omdat de mobiliteitsdienst van Volkswagen hem had vervangen met een nieuwe, nadat hij ‘s-morgens opeens plat stond. Met de ‘oude’ accu bleek echter niks aan de hand, dus kon hij weer omgeruild worden. Het kwam er elke keer niet van om naar de dealer te gaan, dus het leek me een goed idee het nuttige met het aangename te verenigen.  Ik gaf de sleutel af aan de balie en begon aan mijn rondje – de laatste duurloop ter voorbereiding op de halve marathon zondag!

Emojipedia's Hand With First And Second Fingers CrossedIk had mijn Tomtom horloge weer ingesteld op doeltempo tussen 5:20 en 5:50, ook het tempo dat ik zondag wil rennen. Met 5:36 als gemiddeld tempo is dat nu erg goed gelukt! De 10K liep ik nu in 56:09. Zou ik dan zondag misschien toch onder de 2 uur kunnen finishen… ? Ik hoop het echt! Met deze tijd moet het mogelijk zijn, zelfs met een klein verval op de 2e 10K en 1.1km toegift. Maar goed, dat is natuurlijk allemaal theoretisch, hoe het zondag ‘voor het eggie’ gaat is nog maar af te wachten. Afgelopen zondag liep ik de 21.1 km HM in iets meer dan 2 uur, dus ik heb echt goede hoop dat het gaat lukken. Fingers crossed!

Het was wel koud!! Met 6 graden leek het me verstandig lange kleding aan te trekken, en pas na 3 km begon ik een beetje warm te worden. Dat was dan wel weer een groot voordeel voor de hartslag, want die bleef nu dus lang laag.

Bij terugkomst was de auto weer klaar. Ze hadden ook meteen even mijn linker koplamp vervangen, die was sinds een paar dagen kapot. Ik had er expres niks over gezegd omdat ik bang was dat ze dan misschien later aan de klus zouden beginnen – ik had namelijk geen afspraak gemaakt en dit was een tussendoortje voor ze. En het was druk zei hij al bij het afgeven van de sleutel. De warme douche 🚿 is voor jullie Heron Zwaag! 😜

Total distance: 10.64 km
Average speed: 5.35 min/km
Total Time: 00:59:37

Geef een reactie