En toen… werd het stil…

Vandaag besloot ik nog eens te kijken naar deze blog die ik in een ver verleden heb bijgehouden. Wat een plezier had ik met het tikken van de verhalen over de steeds langere afstanden en snellere tijden die ik liep! Helaas kon ik na mijn laatste bericht in 2015 geen tijd meer vinden om de blog bij te houden. Erg jammer, want met lopen was ik nog lang niet op mijn hoogtepunt: na de halve marathon in Amsterdam (oktober 2015) volgden nog de Egmond halve marathon (januari 2016, met windkracht 8 tegen op het strand), rondje om mijn woonplaats Hoorn heen (25km), duurlopen van Hoorn naar Enkhuizen (23km) en Alkmaar (27km) de Groet Uit Schoorl run (februari 2016, kletsnatte 30km editie), en als kers op de taart: de Marathon Rotterdam in april 2016 – Ja! De hele 42,2km! Amper 10 maanden nadat ik het hardlopen weer had opgepakt, wist ik op minimalistische schoenen een hele marathon te rennen bij 20 graden, in een tijd van 4 uur 19 – en ik ben hier nog steeds apetrots op! Na de marathon volgden nog vele mooie lopen: Wings for life Breda, meerdere Dam to Damlopen en halve marathons in Amsterdam, Egmond, stoomtramlopen (Medemblik-Hoorn HM), en vele 10 kilometers. Nu het eind van 2019 nadert vond ik het tijd om deze blog (in ieder geval voorlopig) netjes af te sluiten en daarmee het open eind van 2015 te dichten. Wie weet pak ik het bloggen later nog eens op!

Geef een reactie