Groter rondje Hoorn

Wist niet precies wat ik wilde doen vandaag dus ik vroeg aan Annet of ik 5km of 10km zou gaan doen, of wat meer. Ze zag het wel zitten om een uurtje van me verlost te zijn denk ik, want ze vond 10km wel een goed idee 😛

Nu ik het TomTom sporthorloge gebruik om op RunKeeper te posten mis ik mijn standaard interval cues van 6 om 2 minuten, dus ik probeerde eens een interval van Runtastic uit, die is sowieso aan had voor live tracking. DAT doe ik dus niet meer, who cares op hoeveel % van een interval ik zit, ik hoef dat niet elke 30 seconden te horen. Gelukkig was die training na 9km voorbij haha..

Na een km of 5 besloot ik de route wat langer te maken omdat ik zo lekker liep. Hoeveel het zou worden wist ik niet, onderweg probeerde ik te bedenken hoe ik de provinciale weg 2x zou gaan oversteken zonden stoplichten – waar zat die spoorbrug ook al weer?!!

Heel opmerkelijk trouwens dat ik vandaag op 3 verschillende apparaten 3 verschillende afstanden heb gelopen – de fitbit 14,3km klopte totaal niet! En de TomTom was de eerste paar minuten in de war met de hartslag – 190bpm in de eerste 3 minuten? -Right!

TomTom Runner Cardio
15,3km op de TomTom Runner Cardio (+foute hartslag eerste 3 min)
Fitbit Surge in de fout
14,3km op de Fitbit Surge na een “brain freeze” van zo’n 30 minuten

Total distance: 15.31 km
Average speed: 5.50 min/km
Total Time: 01:29:43

Bovenstaande gegevens zijn afkomstig van de TomTom Runner Cardio, onderstaande screenshots van de Fitbit Surge laten goed zien waar hij letterlijk de weg kwijt raakte…

Na 6,5km ging er iets niet helemaal goed
Na 6,5km ging er iets niet helemaal goed
Dan kloppen de splits natuurlijk ook niet
Dan kloppen de splits natuurlijk ook niet

Geef een reactie