Laatste training voor Damloop

Laatste training voor de Damloop zondag – nog even knallen! Wilde een snelle 5K doen, volgens mij heb ik een nieuw (recent) PR neergezet met 27:07 🎉🎊🙌

OK ik moest er dus wel een beetje voor doodgaan.. Veeel te snel begonnen, waardoor mijn hartslag na 10 minuten ineens keihard door het dak heen schoot en niet meer fatsoenlijk terug wilde. Om vervolgens na 4km *bijna* geen zin meer hebben om door te gaan vond ik schokkend, zo is hardlopen niet echt leuk.

📌Goede reminder om zondag, ondanks de adrenaline die ongetwijfeld om de hoek komt kijken, rustig te beginnen en langzaam op te bouwen. Knallen kan altijd in de laatste kilometers nog. Eén ding weet ik zeker: ik ga deze keer de damloop beter lopen dan ooit! Heb van de week mijn tijden uit 2003 en 2004 eens opgezocht, die waren niet best…

20150918_fitbit_splits
Fitbit km splits
20150918_fitbit_hr
Fitbit hartslag
Total distance: 5.14 km
Average speed: 5.17 min/km
Total Time: 00:27:32

One thought on “Laatste training voor Damloop

Geef een reactie