Hoorn – Wervershoof

Even op de koffie bij mijn zwager Ronald in Wervershoof als generale repetitie voor de dam tot damloop volgende week 😀

1,5 uur was mijn doeltijd, dat is gelukt! Ik liep met een band met drinken en had me voorgenomen om bij 5km en 10km even een drink stop te nemen. Na 800 meter vloog er een flesje uit de band en heb ik er maar 2 in de hand genomen. Dat liep niet heel fijn, gelukkig kon ik er 1,5 leegdrinken op de 5km. Na 10km kon ik weer met vrije handen lopen 🙌 Blij dat ik volgende week geen drinken mee hoef te nemen!!!

Leuk dat mijn schatje Annet tussendoor belde, ik was live te volgen maar aanmoedigingen werkte niet. Leuk om te horen dat ik wel gevolgd werd! 😄👍👊

Hartslag was vrij hoog de hele tijd, maar ik liep erg lekker!

Fitbit kaart
Fitbit kaart
Fitbit km splits 1
Fitbit km splits 1
Fitbit km splits 2
Fitbit km splits 2
Fitbit hartslag
Fitbit hartslag
Fitbit calorieën
Fitbit calorieën
Ronald en ik
Ronald en ik
Total distance: 15.44 km
Average speed: 5.55 min/km
Total Time: 01:32:24

Geef een reactie