Runtastic storyrunning: Tetradome

Uurtje cardio met een twist. Ik wilde even een uurtje makkelijk rennen en proberen mijn hartslag in de cardio-zone te houden (128-155bpm). Het leek me ook een mooi moment om eens een zogenaamde ‘story run’ uit te proberen in Runtastic.

Om in die cardio-zone te blijven moest ik steeds wat langzamer gaan rennen – joggen eigenlijk. Dat is goed te zien aan de splits. Helaas zat ik best vaak nèt een paar slagen te hoog – 157bpm bijvoorbeeld, waardoor in de statistieken toch meer ‘piek’-minuten zitten. Na 54 minuten vond ik het tempo zo laag geworden dat ik even een paar minuten een sprintje heb getrokken, dat leverde een mooie uithaal in het grafiekje op 😀

Ik had in Runtastic de “Tetradome story run” aangezet, er werd een verhaal verteld waarin je het hoofdpersoon speelt die ontsnappen moet uit de Tetradome en dan achtervolgd wordt door wolven, drones, adelaars en grote spinnen… Het deed me een beetje denken aan de eighties film “the running man” – maar minder spannend dan toen haha! 🐜

Fitbit km splits
Fitbit km splits
Fitbit hartslag
Fitbit hartslag
Total distance: 9.48 km
Average speed: 6.42 min/km
Total Time: 01:06:48

Geef een reactie