Omgekeerde stoomtramloop Hoorn-Medemblik 18,6km

Een omgekeerde stoomtramloop (Medemblik-Hoorn) gelopen vandaag. Alleen begon ik vanaf thuis ipv bij de eigenlijke finish dus scheelde het 2,5km met de “echte” halve marathon; 18,6km. Een goede voorbereiding voor de halve over 2 weken! Ik liep heerlijk, had een nieuwe drinkbelt bij me en een energie gelletje die de hardloopwinkel me had aangesmeerd. De gel heb ik niet gebruikt omdat ik geen moment kon verzinnen waar ik hem echt nodig had.. Dat ging goed dus!! Misschien dat ik bij de halve marathon hem nog kan gebruiken.

Liep op mijn nieuwe knaloranje Nike Free 3.0’s, en als bonus probeerde ik ook nog even nieuwe hardloopsokken uit. Die sokken waren misschien een beetje aan de warme kant, maar de schoenen durf ik wel van te zeggen dat ze de test goed doorstaan hebben – ze lopen erg lekker!

Ik kwam onderweg door Wognum, Nibbixwoud, Midwoud, Oostwoud, Twisk, Opperdoes en uiteindelijk natuurlijk Medemblik. De route liep uiteraard langs de stationnetjes van Wognum, Twisk, Opperdoes en Medemblik (duuh), ik wilde eigenlijk beginnen op het station in Hoorn, maar dan was het de “hele halve” marathon geworden, en dit was een training natuurlijk… In Medemblik ben ik heerlijk in de zon op het terras gaan zitten en onder het genot van een biertje gewacht tot Annet met de kids bij me waren. Toen hebben we gezellig samen wat gegeten en zijn daarna naar huis gegaan. Topdag!

Total distance: 18.68 km
Average speed: 5.56 min/km
Total Time: 01:51:46

 

De eindhalte - station Medemblik!
De eindhalte – station Medemblik!
Een biertje en wat braafs on-the-side
Een biertje en wat braafs on-the-side
Dat biertje smaakte errug lekker!
Dat biertje smaakte errug lekker!
Rust! De beentjes languit :-)
Rust! De beentjes languit :-)
De samenvatting van de Fitbit Surge
De samenvatting van de FItbit Surge
De samenvatting - 18.888 stappen!
De samenvatting – 18.888 stappen!
De schoenen deden het goed op deze afstand
De schoenen deden het goed op deze afstand
Heel interessant potje poedersuiker
Heel interessant potje poedersuiker
Gezellig samen eten in Medemblik
Gezellig samen eten in Medemblik

2 thoughts on “Omgekeerde stoomtramloop Hoorn-Medemblik 18,6km

Geef een reactie